sprey boya Sırları

Wiki Article

Mobilyalarda ve duvar kaplamalarında kullanılan antrasit renkleri mekanlara derinlik kazandırarak aynı zamanda gösterişsiz ve zarafetli bir görünüm sunar.

Antrasit renkli möble ve aksesuarlar hane dekorasyonunda modern bir bedii derdest etmek isteyenler sinein yetkin bir tercih sunar. Antrasit tonları mekanlara derinlik ve şıklık katarken aynı zamanda merasimsiz ve albenili bir hava yuvarı oluşturur.

Habitat gruplarında tercih edildiğinde yeşil renk mekana derinlik ve meal katar. Antrasit ise kırlentler, aksesuarlar yahut perdeler mutavassıtlığı ile yeşile harmanlanabilir.

Evinizde gailesiz bir yansıma tesis etmek istiyorsanız dinlendirici, rahatlatıcı etkisi kâin ve bu sebeple yatak odası dekorasyonunda da sıklıkla tercih edilen gök kubbe mavisinden koltuk alabilirsiniz.

Antrasit gri duvar dekorasyonu ile evler, iş yerler ve dirim alanları henüz şık hale geliyor. Firmamız antrasit rengi, hem şıklığı hem de zarafeti bir araya getirerek evinize çağcıl ve etkileyici bir gökyüzü berkyor. Yeni trend Antrasit Gri Duvar Dekorasyonu bağırsakin firmamızla iletişime geçebilirsiniz.

Fil dişi rengi yılların eskitemediği bir klasiktir. Soft ve aydınlık ambians yapmak isteyenler tercihleri arasındadır.

Aile midei aydınlatmada antrasit renkli lamba abajurları veya göl ayağı lambaları odanın ışıklandırma karakterini belirleyebilir.

Daha antrasit renk tonları ilgisiz tonlarla müşterek kullanıldığında rahatlatıcı bir bulaşık yaratırken, canlı goldfix renklerle alay malay kullanıldığında daha keleş ve modern bir görünüm esenlar.

İki rengin kontrastı, çok çokça aksesuar içmek zorunda kalmadan zarafetli bir banyo yaratmayı kolaylaştırır. üste siyaha nazaran antrasit fayansların üzerinde türap birikmesi konusunda daha şanslı olursunuz.

Komple bir antrasit uyumu elan mafevkdaki mutfakta kullanılmış. Duvardaki kıpkızıl antrasit, kar beyaz ocaklık dolapları ve parafin taban ile dengelenmiş.

Bu tarz şeylerin yerı silsile; çağdaş bahçe ve hayat mobilyaları, en şık davetlerinize zevcelik edecek çizmek odası hulliyatmları, ve şık başüstüneğu denli kullanışlı aşhane masa takımları, ayrıcalıklı Bellona kataloğunda siz saygınlık kullanıcılarımızın beğenilerine sunuluyor.

çağdaş ve minimal dekorasyon tarzının vazgeçilmez duvar rengi boyasıdır. Ülkemizde çok sık yeğleme edilmese de cihan genelinde sıkça tercih edilen duvar rengi tonları ortada taraf almaktadır.

Hafif Tonlar: Antrasit ile uyumlu olan öbür bir renk grubu da ötümlü tonlardır. Bu tonlar, odanıza sakinlik ve zarafet katarken, antrasit koltuklarınızın şıklığını vurgulayabilir.

Banyo içinde pırıltılı bir goldfix yapı yahut dizayna izin verilmeden salt mat tonlarda antrasit gri renginde oluşturulan bir dekorasyon iç mimarlar tarafından da tercih edilen ve önerilen bir layihamdır.

Report this wiki page