antrasit gri boya Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Örneğin antrasit koltukların üzerinde hardal ve sarı detayları olan örtü evet da kırlent kullanılabilir. Bunun gibi duvar renklendirmesi antrasit olan bir alanda makro ve zerrinnın dominant başüstüneğu sanat içerikli tablolar sergilenebilir. Mekana, derinlik ve şıklık kazandırmaya etki eden dü renk olacaktır.

Now the LBMA maintains and publishes the Good Delivery Lists for gold and silver, which sets the benchmark for gold and silver metal bars worldwide.

Gri duvar boyası tonları, düz kombin edildiği renk alternatifleriyle mekanlarda çok şık durmaktadır. Duvarda en çok yeğleme edilen gri duvar boyası renkleri arasında derlediğim 10 renk hakkında bir araştırma yapmış oldum.

Bir mekanda çokçaya kaçılmadan kontrast renklerin kullanılması da o mekanı eşsiz hale getirebilecek önemli bir ilimdır.

Möble ve mekân dekorasyonunda çok sık kullanılan antrasit, beraberinde birsonsuz rengi bile kullanmaya dünya oluşturur. Mecra odasından balkona denli geniş kullanım düzı olan antrasit rengini, ayrıcalıklı ömür yerı sunan Bellona farkıyla elan âlâ seçimlerle kullanabilirsiniz.

İşte bu duvar boyasını uygularken oflaz özetlar elde etmenizi katkısızlayacak temelı omurga ipuçları:

Ocaklık mobilyalarında, kanepelerde, konsol veya masa janrı eşyalarda antrasit yeğleme edileceği saat bu renkle uyumlu başka renk seçenekleri sebebiyle alana özel bir alım peklabilir.

Şimdi, Antrasit ile uyumlu renkler ile harika kombinasyonlar tesis etmek muhtevain kullanabileceğiniz temelı renkleri keşfedelim:

Antrasit rengi dekorasyon dayanıklılığı ve şıklığı bir araya getirerek beyit dekorasyonunda ve ticari mekanlarda tercih edilen bir tutum haline gelmiştir.

Antrasit rengi özellikle ciddiyet isteyen ve nötr bir yön gösterilmesi mergup her sektörde bir numara yeğleme olarak kullanılmaktadır. Antrasit grinin kullanıldığı kellelıca sektörler şunlardır:

Duvarlara da yerlere bile aynı antrasit gri boya koyulukta ve matlıkta antrasit bit gri kullanılır. Duşakabinin kapaklarında ise siyah mat yahut mat antrasit gri tercih edilmesi banyoda bir entegrasyon oluşturmuş olacaktır.

Antrasit ağır ve derin gri tonlarına malik olup ekseri mat ve opak bir görünüme sahiptir. Tabiat ananın bâtınindeki antrasit minerallerinden ilham kızılınarak vüruttirilen bu renk tonu çağcıl layihamlarda sıklıkla tercih edilir.

ötümlü Tonlar: Antrasit ile uyumlu olan özge bir renk grubu da tatlı tonlardır. Bu tonlar, odanıza sakinlik ve zarafet katarken, antrasit koltuklarınızın şıklığını vurgulayabilir.

Mat antrasit gri banyo dekorasyon ve antrasit duvar boyas layihamlarında ayna çok aşkın makro boyutlarda yeğleme edilmemelidir. Aynanın antrasit renk tonları boyutu totaller birtakımnda dolap ve lavobo boyutunun averajına için bakılmalıdır.

Report this wiki page