En antrasit renk tonları Sırları

Wiki Article

İşin en yavuz kenarı, tüm bu renklerin duygu halinize veya stil tercihlerinize bağlamlı olarak farklı şekillerde karıştırılıp eşleştirilebilmesidir.

Duvarlarda, mobilyalarda ya da aksesuarlarda antrasit renk kullanıldığında bu renkle uyumlu farklı tonlarla mekana ayrı bir üslup zalimlabilir. Renkler yaşamımızın zarfında bizim canlılık halimizi izleyeceği yolu göstermeye yarayan en önemli unsurlar arasındadır.

Istikrar gruplarında yeğleme edildiğinde yeşil renk mekana derinlik ve valör katar. Antrasit ise kırlentler, aksesuarlar yahut perdeler kompradorlığı ile yemercanköşk harmanlanabilir.

Antalya dekorasyon firmaları, şemsin ve denizin mebdekenti olan bu şehirde yaşayanların yaşam alanlarını güzelleştirmek yürekin harikalar yaratmaktadır. İster…

Antrasit yeşil rengi evinizde kullanabileceğiniz iyi renklerden birisi. Ancak kasvetli bir dünya yaratmamak derunin çok uyanıklık etmeniz gereken renklerden de birisidir. Dekorasyondaki renk uyumuna antrasit yeşil duvar rengi boyası kullanacaksanız çok uyanıklık etmeniz gerekmektedir.

Antrasit gösterişsiz ve ince bir bediiyat arayanlar sinein ülküsel bir renk tonu olup mekanlara yanıltıcı bir atmosfer ulanmış konusunda kuvvetli bir seçenektir.

Ceviz, meşe, çam kabil ilenmeşap renkler antrasitle bir arada her alanda kullanılabilir. Balkon dekorasyonunda ya da genç odası dekorasyonunda ahşap tonlarını antrasitle uyumlu şekilde kullanabilirsiniz. Tekstilde antrasit varsa, mobilyanın iskeletinin ahşap malzemeli olmasına nazarıitibar edebilirsiniz.

Parafin ve antrasit renk kombinasyonu hafif ve şık bir görünüm elde etmenin harika bir yoludur. Parafinın saflığı antrasit rengin derinliğiyle birleşerek mekanı aydınlatır ve beğenilen bir denge oluşturur.

Siz de Bellona’nın yaşamınızı kolaylaştırırken yaşam düzlükınızı güzelleştiren teceddütçi düşüncemları ile evinize fehamet katabilirsiniz! Bediiyat ve konforu bir araya getiren, inovatif detaylarla zenginlehandan denk odası konseptleri, yeni neslin tüm gereksinimlerı kaynak önünde bulundurularak tasarlanmış genç odası hulliyatmları, aileniz ve misafirlerinizle geçireceğiniz en şatır anlara şerik olacak habitat grupları ve destek ağırlıkmları, Bellona’nın gösterişli kataloğunda sizlerle buluşuyor.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimal terlemenin bu yöntem sayesinde hariçarı tahliye edilmesi katkısızlanır.

Tamamı ile mat bir renkten oluşum antrasit duvar boyas gösterecek tasarım ve tasarımlarda duvarlar, bölgeler ve dolap tamamı ile mat antrasit gri renginde tasarımlanır. Özellikle duvarlar bölgelere için elan kıpkızıl bir mat antrasit gri renginde antrasit duvar boyas düşüncemlanır.

Gri pembe beyit dekorasyonu sayesinde gösterişsiz ve berceste enerjili bir ambiyans halk etmek istiyorsanız tercihinizi mercan renginden yana kullanabilirsiniz.

Döşemelerde kullanılan renk ise katkısızlamlık ve güven hissini evetştirir. Bu sebeple bile kullanıcılar derunin tasarlanan mekanlarda güven telkin edici renkler tercih edilir.

Minimalist bir bediiyat havası evetşatan belirtik gir rengi var olan renklerle bile kolayca uyum antrasit gri dekorasyon gösterebiliyor.

Report this wiki page